BrancheNyt

11.01.2021

Nyt online spil tager kampen op med udfordringerne ved høj personaleomsætning hos danske virksomheder

Start-up-virksomheden Knowie så dagens lys i foråret 2020, hvor den lancerede sit nye online spil, et sjovt og underholdende digitalt værktøj, der kan anvendes i forbindelse med opstartsprogrammer for nye medarbejdere i virksomheden eller til at styrke, udvikle og forbedre sammenholdet hos eksisterende medarbejdergrupper.
26.11.2020

Axcel skaber en markedsleder i vikarbranchen

Sammen med ejerne bag TeamVikaren/PersonaleBørsen, Protemp og Moment skaber Axcel et markedsledende vikarbureau med 150 dygtige medarbejdere fordelt på 11 kontorer i Danmark.
19.10.2020

Headhunteren udfordres - AI sikrer et optimalt match mellem virksomheder og kandidater

Ny jobportal gør brug af kunstig intelligens og sikrer det optimale match mellem virksomheder og jobansøgere. Virksomhederne kan via målrettede kampagner nå såvel de aktive som de passive jobsøgende, og kandidater får blandt andet gennem en ansøgningsgenerator væsentlig lettere ved at sende og ikke mindst udarbejde en målrettet ansøgning.
08.06.2020

To år efter: GDPR tvinger HR til at opruste yderligere på sikkerheden

HR-branchen sidder på så følsomme data, at det kan have enorme konsekvenser, hvis de lækkes, siger compliance-rådgiver. HR-afdelinger bør passe særligt på ved outsourcing af sensitive dokumenter, viser flere sager.
10.01.2020

Ny jobportal bruger data til at nå kandidater, der ikke søger job

Sociale medier har overtaget en del at markedet fra jobportalerne som det sted. En ny jobportal, JobHub, forener de to verdener med udgangspunkt i data og når ud til en helt ny og større gruppe af kandidater.
02.09.2019

Microsoft Talent gør HR til en nøglespiller med signifikant forøget forretningsværdi

KPMG satser på Microsoft Dynamics 365 for Talent som en HR-platform, der er hurtig at komme i gang med, enkel at tilpasse og som har analyseværktøjer, der gør det muligt at agere proaktivt og synliggøre HR-indsatsen.