BrancheNyt

20.10.2021

5 Ways People Workflow Automation is Changing the Future of HR

People Workflow Automation changes the way people work by getting your apps and your people ‘talking.’ And, from an HR perspective, that is the beginning of an endless world of possibilities for productivity and focus on your people.
27.09.2021

The Place To Meet If HR Matters To You - Europe’s most action-packed HR event

In 2019, Personio presented H.U.G, the very first HR Happening in Munich with over 500 in attendance. Due to the circumstances of the Covid-19 pandemic, though, a completely-digital and international event appeared on the horizon: H.U.G Digital!
01.09.2021

Direktørskifte

Talentech har på få år opnået en førende position på det skandinaviske marked. Fra den 1. september 2021 indtager de også rollen som det gode eksempel i klassen, når de ansætter en ung talentfuldt kvindelig erhvervsleder i direktørstolen.
18.08.2021

Productivity, Culture, and Focus at Risk: The Expensive Consequences of Post-Pandemic Work

Throughout 2020, companies tended to have one thing on their agenda: putting out fires. In this role, HR excelled and became adept at handling these complex and ever-changing challenges. That said, a consequence was that strategy often fell by the wayside -- and now we are seeing it take its toll. Companies are facing higher turnover and declining productivity en masse.
10.08.2021

Fremtidens talenter er ikke nødvendigvis dem med flest kompetencer

Med pandemien har vi sagt farvel til mange rutiner og strukturer. Arbejdsgange er blevet digitaliseret, og det har skabt et nyt behov - et behov for at tage ansvar og være selvkørende på hjemmekontoret.
03.08.2021

Dansk vikarbureau bliver nordisk aktør

Vikar- og rekrutteringsbureauet Moment blev i starten af 2021 solgt til kapitalfonden Axcel, og sidenhen er fulgt en række opkøb i form af danske selskaber som TeamVikaren, Personalebørsen, Protemp, Chabber og JobInWest. Den 2. juli kommer endnu et selskab ind under Moment Group - denne gang er der tale om en af de allerstørste udbydere af fleksible bemandingsløsninger i Norge og Sverige, Eterni Group. Med opkøbet vil Moment Group blive en af de førende aktører i Norden inden for fleksibel bemanding.
09.06.2021

Reduceret administration for SMVere med behov for vagtplanlægning og løn

Konsulenthuset Azets og IT-virksomheden Planday har indgået et strategisk samarbejde om en all-round it-løsning, der skal frigøre små og mellemstore virksomheders tid ved at øge fleksibiliteten og fjerne administrative tidsrøvere samtidig med at muligheder for fejl reduceres markant
11.05.2021

Nordomatic styrker strategisk fokus på medarbejdere og kultur

Med afsæt i FN’s Verdensmål ansætter den nordiske smart building-koncern danske Nana Dierks i en nyoprettet stilling som Group Head of People & Culture. Den strategiske ansættelse sker for at understøtte virksomhedskulturen på tværs af koncernen - og med ambitionen om at styrke fastholdelse, udvikling og tiltrækning af nøglemedarbejdere gennem Nordomatic Academy
05.05.2021

Moment Group køber endnu en virksomhed

Vikar- og rekrutteringsbureauet Moment blev i efteråret 2020 solgt til kapitalfonden Axcel. Og strategien er klar: Gennem opkøb og organisk vækst skal Moment indtage rollen som markedsleder inden for fleksible bemandingsløsninger i Danmark og senere i Norden.
21.04.2021

Talentsoft og Cegid indleder eksklusive forhandlinger om opkøb

Virksomheden Cegid, der har specialiseret sig i business management-løsninger, styrker nu sin position inden for HR-løsninger med overtagelsen af Talentsoft, der er specialist i cloud-baseret Talent Management. Den nye enhed bliver én af Europas største inden for en hurtigtvoksende sektor, og det baner vejen for yderligere ekspansion både i Europa og globalt.
07.04.2021

The Place To Meet If HR Matters To You

This year, we’re ready for round two and to take things to a new level. Personio is proud to present H.U.G Digital -- Your Virtual HR Experience on May 18th and 19th, 2021. This completely free event is here to help change the way you attend HR conferences.
22.02.2021

How Personio Is Helping European SMEs Unlock HR’s Productive Potential

How Personio’s mission to Enable Better Organizations has been bolstered by a recent $125M Series D funding round, and its plans to address the challenges facing the future of HR.
16.02.2021

Endnu en virksomhed til Moment

”For Moment et det afgørende på bedst mulig måde at skabe synergi mellem teknologi og mennesker, og med opkøbet af Chabber positionerer vi os yderligere på det punkt og styrker vores stilling som markedets stærkeste,” fastslår Morten Højberg.
11.01.2021

Nyt online spil tager kampen op med udfordringerne ved høj personaleomsætning hos danske virksomheder

Start-up-virksomheden Knowie så dagens lys i foråret 2020, hvor den lancerede sit nye online spil, et sjovt og underholdende digitalt værktøj, der kan anvendes i forbindelse med opstartsprogrammer for nye medarbejdere i virksomheden eller til at styrke, udvikle og forbedre sammenholdet hos eksisterende medarbejdergrupper.
26.11.2020

Axcel skaber en markedsleder i vikarbranchen

Sammen med ejerne bag TeamVikaren/PersonaleBørsen, Protemp og Moment skaber Axcel et markedsledende vikarbureau med 150 dygtige medarbejdere fordelt på 11 kontorer i Danmark.
19.10.2020

Headhunteren udfordres - AI sikrer et optimalt match mellem virksomheder og kandidater

Ny jobportal gør brug af kunstig intelligens og sikrer det optimale match mellem virksomheder og jobansøgere. Virksomhederne kan via målrettede kampagner nå såvel de aktive som de passive jobsøgende, og kandidater får blandt andet gennem en ansøgningsgenerator væsentlig lettere ved at sende og ikke mindst udarbejde en målrettet ansøgning.
08.06.2020

To år efter: GDPR tvinger HR til at opruste yderligere på sikkerheden

HR-branchen sidder på så følsomme data, at det kan have enorme konsekvenser, hvis de lækkes, siger compliance-rådgiver. HR-afdelinger bør passe særligt på ved outsourcing af sensitive dokumenter, viser flere sager.
10.01.2020

Ny jobportal bruger data til at nå kandidater, der ikke søger job

Sociale medier har overtaget en del at markedet fra jobportalerne som det sted. En ny jobportal, JobHub, forener de to verdener med udgangspunkt i data og når ud til en helt ny og større gruppe af kandidater.
02.09.2019

Microsoft Talent gør HR til en nøglespiller med signifikant forøget forretningsværdi

KPMG satser på Microsoft Dynamics 365 for Talent som en HR-platform, der er hurtig at komme i gang med, enkel at tilpasse og som har analyseværktøjer, der gør det muligt at agere proaktivt og synliggøre HR-indsatsen.