5 hurtige… og en bonus!

Derfor skal du med på Træfpunkt HR 2019

Træfpunkt HR er Danmarks ultimativt største og årets absolut vigtigste HR-event. Det er en helt unik mulighed for dig for at blive helt opdateret på, hvad der rører sig inden for branchen. Her kan du blive inspireret og møde de mennesker og virksomheder, der går forrest med de nye tendenser, trends og udvikling. Træfpunkt HR er for alle med interesse for HR, og vi lover dig, at det bliver to spændende dage fyldt med lærerige oplæg, interessante udstillere og rig mulighed for networking. Hvis du ikke allerede har sat kryds i kalenderen den 2. og 3. oktober 2019, så skynd dig at læs vores fem hurtige om, hvad du får ud af at deltage på dette års Træfpunkt HR, og reservér datoen!

 1. Først og fremmest får du unik inspiration til nye HR-løsninger til din organisation. Intet sted i Norden er så mange udstillere samlet et sted, og de er alle klar til at hjælpe dig med at løfte jeres HR-opgaver. I stedet for at holde besværlige telefonmøder og bruge lang tid på at sammenligne forskellige tilbud og produkter kan du nemt og let komme i dialog med din næste samarbejdspartner. På den måde sparer du altså dig selv og din virksomhed for en masse tid og penge.
  Da flere af vores udstillere har særlige messetilbud, så kan der være endnu flere penge at spare ved deltagelsen.
  På de guidede ture, du kan deltage i flere gange om dagen, bliver du målrettet guidet rundt til udstillere inden for bestemte områder og får en lynhurtig intro til deres produkter. Fanger en eller flere din interesse, kan du efterfølgende selv tage den videre dialog med dem – mere effektivt kan vi ikke tilbyde dig det.

 2. På Træfpunkt HR er hele HR-branchen samlet, og det er derfor en fantastisk mulighed for at networke med dine kolleger fra branchen. I år har vi gjort ekstra meget ud af at skabe de perfekte rammer, for at I kan connecte og catche up. Vi starter begge dage med fælles morgenmad og har indrettet et særligt loungeområde, hvor I kan sidde uforstyrret og nyde en kop kaffe sammen. Derudover afholder vi jubilæumsreception, så du har mulighed for at møde dine kolleger fra branchen under uformelle og festlige omstændigheder.
  Er du alene om HR i din virksomhed, får du her en unik mulighed for at møde HR-ansvarlige fra andre virksomheder, som du kan sparre og udveksle erfaringer med. Er I flere i jeres HR-afdeling, er det oplagt at bruge dagen(e) som en teamudviklings- og inspirationsdag – del jer eventuelt op, så I kommer omkring flest mulige aktiviteter og foredrag, så I senere kan dele med hinanden, hvad I har lært, set og hørt.

 3. En del af det, som gør Træfpunkt HR til noget helt særlig, er det store konferenceprogram. Gennem de to dage udfolder vi en vifte af over 40 GRATIS Keynotes, aktiviteter og foredrag. De giver dig helt unik viden og praktiske erfaringer med hjem og opdaterer dig på de varmeste trends og de nyeste tendenser inden for HR og ledelse. Du får altså en overflod af inspiration og ny viden, som du direkte kan omsætte til værdi i din virksomhed. Da det er helt gratis, er din eneste investering din (dyrebare!) tid, og du sparer dermed tusindvis af kursus- og konferencekroner.

  På vores fire eksklusive master class dykker du sammen med førende eksperter ned i et spændende emne og bliver klædt på med ekspertviden til gavn for din organisation. I år kan du blandt andet lære, hvordan du sikrer din virksomhed mod cyberkriminalitet, og hvordan en stærk feedback-kultur kan skabe højere trivsel og performance blandt medarbejderne.
  Til en yderst attraktiv pris på bare 499 kr. får du altså helt konkrete værktøjer, du kan bruge direkte til gavn for virksomheden.

 4. Efter to dage med fejring af HR-branchen, er vi sikre på, at du vender hjem med masser af ny læring og viden. Når du har besøgt Træfpunkt HR, talt med eksperter og set de nyeste tendenser, er der ingen tvivl om, at du vender tilbage til din arbejdsplads med fornyet motivation, gåpåmod og inspiration til, hvordan du kan optimere organisationen gennem nye HR-tiltag. Uanset om det er trivsel, rekruttering eller et helt tredje område, får du uden tvivl en masse inspiration og viden med hjem, der vil motivere dig og gøre dig til en endnu bedre kollega – til gavn for din virksomhed!

 5. Ikke mindst er du i år også inviteret til jubilæumsfejring i anledning af Træfpunkt HR’s 20-års jubilæum. Det bliver en fejring, du ikke vil gå glip af! Her vil være festlig stemning, jubilæumstaler og mon ikke vi også byder på et glas bobler i dagens anledning.

Bonus…

Ud over de ovenstående fem ret gode grunde til at besøge Træfpunkt HR i år, så giver vi dig som bonus en helt særlig grund – en once in a lifetime-mulighed. Vi giver dig nemlig, helt og aldeles gratis, 45 lange minutter i selskab med selveste Dave Ulrich. For første gang nogensinde lægger Dave Ulrich vejen forbi Træfpunkt HR, og du må ikke gå glip af denne helt enestående mulighed for at opleve ham på dansk grund, hvor han sætter dansk HR under lup.

Udover at du selv får en helt ekstraordinær oplevelse og møder ophavsmanden til de fleste danske HR-afdelinger, så får du inspiration til danske virksomheders HR fra en af verdens mest ansete HR-profiler – viden som du kan sætte i spil i din organisation, så I bliver forberedt på morgendagens udfordringer.

LÆS OGSÅ DE GODE ARGUMENTER I ARTIKLEN: SÅDAN OVERTALER DU DIN CHEF TIL, AT DU SKAL PÅ TRÆFPUNKT HR