DANSK HR har en lang række samarbejdspartnere, og i flere af aftalerne indgår der en række fordele for vores medlemmer.

Samarbejdspartnere

DANSK HR har en lang række samarbejdspartnere, og i flere af aftalerne indgår der også en række fordele for vores medlemmer. Her på siden kan du læse om vores danske samarbejdspartnere.

Azets

Azets hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med alle typer af opgaver inden for HR, rekruttering, løn og regnskab. Service- og rådgivningsydelserne kan i Azets kombineres med de rette systemer, herunder Epos HR- og lønsystem.

Azets er en af Nordens førende leverandører af HR- og lønløsninger og har i mere end 25 år hjulpet danske virksomheder og offentlige institutioner med at gøre HR til en synlig og konkret del af hverdagen. Azets tilbyder desuden interim assistance, hvis du i en midlertidig periode har brug for ekstra hænder inden for HR, løn eller regnskab.

Azets har et tæt og meget positivt samarbejde med DANSK HR, der bl.a. indebærer fordele for de af Azets' kunder, der er medlem af Netværket Epos.

Læs mere om Azets her

Emply

Emply Hire er en af verdens bedste rekrutteringsplatforme, og bliver betegnet som trendsættende inden for rekrutteringssystemer. I dag bliver løsningen dagligt anvendt af mere end 245.000 brugere.

Emply Hire er til virksomheder og institutioner, der ønsker en rekrutteringsplatform i topklasse. Fordelene er optimerede arbejdsgange, der skaber resultater, som kan mærkes på bundlinjen. Den unikke platform, hvor innovation og brugervenlighed er i højsædet, hjælper dig og dit team med at samarbejde og kommunikere hurtigt og professionelt med kandidaterne.

Med løsningen fra Emply kan I føle jer trygge i hverdagen med et velunderstøttet system, som er tilgængeligt, hurtigt og sikkert med en oppetid på 99,8%. Emply Hire er på forkant med udviklingen, og hjælper jer blandt andet med at overholde den nye EU persondataforordning. Emply tilbyder jer de nyeste features såsom video-interview, Google Maps integration, SMS funktion, digital signatur via Penneo og sourcing af kandidater direkte fra de sociale medier.

I får et unikt produkt, som hjælper jer med at træffe de bedste beslutninger. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og fås på flere sprog. Emply har både offentlige og private kunder, og samarbejder med den enkelte kunde om at finde en skræddersyet løsning. Kontakt Emply i dag, og få en gratis online demo.

Læs mere om Emply her

Garuda

Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne samtaleværktøjer og har i 30 år leveret gennemprøvede og dybdegående samtaleværktøjer, der kan anvendes fra den indledende pre-screening og administration af kandidater, til jobsamtalen, leder- og medarbejderudvikling m.m. Værktøjerne skaber grundlag for en åben og ligeværdig dialog, som giver balance og gensidig forståelse mellem mennesker, og mellem medarbejdernes evner og jobkravene.

DANSK HR og Garuda samarbejder om at virke som løftestang for at forbedre HR-processerne i virksomhederne. Dette gøres gennem videndeling samt sparring, og via kommunikation og kundearrangementer samarbejdes der om at fortælle kunderne om hinandens kompetencer.

Desuden får medlemmer af DANSK HR tilbudt at få lavet en gratis, personlig FokusProfil

Læs mere om Garuda her

HR Manager

DANSK HR anbefaler at anvende HR Managers HR- og rekrutteringssystemer, som er de mest anvendte i Danmark.

 

HR Manager leverer rekrutterings-, onboarding- samt HR-systemer. I Norden har de over 800 kunder; lokale og internationale, i både den private og offentlige sektor. HR Managers kunder er bl.a. flere af Nordens største virksomheder – med mere end 40.000 medarbejdere – samtidigt også mindre og mellemstore virksomheder med 30 til 1.000 medarbejdere.

Både Talent Recruiter, Talent Onboarding og Talent Manager imødekommer den nye EU Persondataforordning.

Hermed en kort video introduktion til HR Managers HR-værktøjer: Video om en samlet HR-platform

 

Systemerne udvikles løbende og tilpasses kundernes behov. Den rigtige løsning for kunden betyder alt for HR Manager! Det er derfor, de både er med i hele implementeringsfasen og i det efterfølgende daglige brug af systemerne.

 

Med en interesse og indsigt i de daglige brugere, skabes der sammen bedre forudsætninger for en relevant udvikling af systemerne – det fulde udbytte af et solidt samarbejde har stort potentiale. Formålet er, at HR Managers kunder kan reducere tidsforbruget på administrative HR-opgaver med op til 80 %, hvori de også vil yde den bedste support med en god personlig service.

Læs mere om HR Manager her

Jobindex

 

DANSK HR anbefaler Jobindex, som er Danmarks største rekrutteringsnetværk. Med mere end 200 medarbejdere hjælper Jobindex virksomheder med rekruttering, herunder rådgivning, employer branding og jobannoncering. Jobindex har 30 rekrutteringskonsulenter, der med specifik viden om de enkelte brancher er i stand til at løse dine rekrutteringsudfordringer. Fordi vi er eksperter, kan vi effektivisere, strømline og køre store dele af rekrutteringsprocessen, så du kan koncentrere dig om at tale med de mest relevante ansøgere.

 

Få hjælp til rekrutteringsprocessen, spar tid ved at overlade administration af indkomne ansøgninger til Jobindex eller søg selv blandt mere end 130.000 CV’er i CV-databasen.

 

Læs mere på jobindex.dk

 

Lessor

DANSK HR anbefaler Lessor, som siden 1972 har leveret it-løsninger til små og store virksomheder - og alle dem, der ligger ind imellem. Flere end 50.000 virksomheder bruger i dag en eller flere af Lessors løsninger.

Lessors ambition er at levere fundamentet for effektive og tilfredse medarbejdere i både danske virksomheder og offentlige institutioner. Systemerne understøtter de funktioner, som arbejder med HR, løn, tidsregistrering og vagtplanlægning, samtidig med at kompleksiteten ved lønadministration og Human Resources minimeres. Inden for HR-feltet kan Lessor hjælpe med systemer for personaleadministration, vedligehold af medarbejderdata, medarbejderudvikling og kompetencehåndtering.

Værdien af dit HR-arbejde er vigtig for både medarbejderne og ledelsen. Samler du alle oplysninger og HR-opgaver et sted, reducerer du manuelle processer, og virksomheden udnytter bedre sine ressourcer. Lessors HR-system hjælper dig med hele paletten af opgaver – lige fra status over ansættelser og jubilæer til rekruttering og rapportering om medarbejderudvikling og MUS-samtaler. Med HR-systemet informerer du nemt ledelsen om virksomhedens kompetencer. Det gør den fremtidige planlægning og udvikling lettere. Hos Lessor får du et HR-system, som spiller sammen med resten af forretningen.

Læs mere om Lessor her

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors er et komplet cloud-baseret HCM-system, som håndterer samtlige HR-funktioner: Fra rekruttering, onboarding, performance & talent management, learning til løn, tid og planlægning. Systemet er 100% skalérbart og anvendes derfor af alle typer virksomheder – lige fra små og mellemstore virksomheder til store, globale koncerner.

SAP SuccessFactors hjælper virksomheder med både core-HR, og på mere strategisk plan, med at realisere mission og employee branding, og det medvirker til et højere engagement – i en grad, så det kan måles på såvel bundlinjen som på medarbejderniveau. Med SAP SuccessFactors kan GDPR-reglerne overholdes, og der kan tillige skabes et rigtigt godt overblik over hele medarbejderstyrkens kompetencer og lønforhold for såvel fastansatte som free-lancere og konsulenter. Systemet er baseret på intelligente HR-løsninger, der skaber bedre medarbejderoplevelser på tværs af hele  virksomheden og på alle typer devices, og er således en fremtidsvisionær HR-platform. SAP SuccessFactors er markedsledende indenfor HCM-løsninger og har mere end 6.700 kunder med over 100 millioner brugere, som dagligt foretager mere end 650 millioner transaktioner i mere end 200 lande.

Læs mere SAP SuccessFactors her

Talentsoft

Talentsoft tilbyder en fleksibel, cloud-baseret og integreret softwareløsning til Talent Management, der hjælper HR-ledere med at finde, vurdere, udvikle og fastholde talenter.

Med Talentsoft får du ét system og ét login, hvor alle dine HR-processer bliver understøttet. Fra rekruttering og stamdata, over MUS og efterfølgerplanlægning, alle former for læringshåndtering, til nemme og intuitive analyse- og rapporteringsredskaber. Systemet er bygget på samme platform, og der er derfor kun én administrativ brugerflade du skal lære at kende.

Talentsoft er en af Nordens og Europas førende udbyder af HR-systemer, og har 1500 kunder og 8 millioner brugere fordelt på 130 lande og på 25 sprog. Vores store kundebase og vores mange udviklere betyder at vi har ressourcerne til at udvikle kontinuerligt på vores moduler. Kundeønsker udgør hovedparten af vores nye funktionaliteter, og vores innovative produktroadmap viser hvornår de enkelte planlagte features kan forventes klar til brug.

Læs mere om Talentsoft her