Sponsorer og partnere 2020

Træfpunkt HR® bygger på samarbejde med og støtte fra en række nøgleaktører inden for HR-branchen.

Guldsponsorer

Vores 900+ kunder har allerede automatiseret deres HR-processer med f.eks. digital signatur, video CV, rekrutteringsapp, medarbejdersamtaler, tilfredshedsundersøgelser, kompetencer, masterdata og meget mere. HR Manager leverer rekruttering, onboarding og HR-management i én samlet brugervenlig HR-platform - men systemerne kan også anvendes hver for sig.
Er du enten 30 eller flere tusinde ansatte, har vi også løsningen til dig! Vi glæder os til at tage godt imod dig på vores alles årlige Træfpunkt HR!


Emply tager hånd om både HR-administration, onboarding og rekruttering. Med et mål om at simplificere det komplicerede, har de skabt en HR-løsning der automatiserer mange af de processer deres kunder ellers er vant til at skulle udføre manuelt. Emply bliver i dag benyttet af over 300.000 brugere i mere end 30 lande.  

 

CatalystOne er et af de førende Nordiske HCM-system til Core HR, Continuous Performance, Talent Management og meget mere.
Vores løsning er et brugervenligt og cloud-baseret HR-system, der transformere HR-funktionen fra en administrativ rolle, til en strategisk rolle - ved at automatisere processer, effektivisere den daglige ledelse, samt optimere feedback og dialog i virksomheden. Med et Nordisk fokus og mere end 15 års erfaring, kontorer i Danmark, Norge, Sverige og kunder som blandt Mærsk Supply Service og NIRAS er vi et trygt og sikkert leverandørvalg.

Sølvsponsorer

Sympa er den hurtigst voksende HR-løsningsudbyder i Norden.

En komplet HR-løsning, der nemt kan tilpasses de specifikke behov i den enkelte virksomhed. Med Sympa HR får virksomhederne samlet alle HR-data i ét HR-system med kraftfuld rapportering, udvikling af både ledere og medarbejdere samt automatisering af de rutinemæssige administrative opgaver. Sympa HR har en af de højeste kundetilfredshedsrater inden for HR-teknologi i Europa og anvendes i dag af mere end 700 organisationer. På verdensplan har Sympa over 100 medarbejdere og kontorer i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Holland.

 

Med tamigo’s cloud-baserede løsning får din virksomhed vagtplanlægning, fraværshåndtering, medarbejderkommunikation og HR i én samlet løsning! Udskift tidskrævende administration med automatiserede og transparente processer, så du i stedet kan fokusere på at udvikle din virksomhed.
Vi glæder os at møde jer!

tamigo - We make workforce management easy, smart & international


Mediepartnere

Børsen 

 

 Computerworld

 

 Jobindex  Jyllands-Posten