Sponsorer og partnere 2019

Træfpunkt HR® bygger på samarbejde med og støtte fra en række nøgleaktører inden for HR-branchen.

Guldsponsorer

Vores 900+ kunder har allerede automatiseret deres HR-processer med f.eks. digital signatur, video CV, rekrutteringsapp, medarbejdersamtaler, tilfredshedsundersøgelser, kompetencer, masterdata og meget mere. HR Manager leverer rekruttering, onboarding og HR-management i én samlet brugervenlig HR-platform - men systemerne kan også anvendes hver for sig.
Er du enten 30 eller flere tusinde ansatte, har vi også løsningen til dig! Vi glæder os til at tage godt imod dig på vores alles årlige Træfpunkt HR!


Emply tager hånd om både HR-administration, onboarding og rekruttering. Med et mål om at simplificere det komplicerede, har de skabt en HR-løsning der automatiserer mange af de processer deres kunder ellers er vant til at skulle udføre manuelt. Emply bliver i dag benyttet af over 300.000 brugere i mere end 30 lande.  

 

Talentsoft er Europas førende udbydere af cloud-baseret HR-software til Talent Management og Learning. Vores løsning dækker over alle områder inden for HR, og samler alle medarbejderdata i ét  system. Talentsoft former fremtiden ved HR ved at tilbyde løsninger der skaber kontinuerlig samtale mellem medarbejdere, ledere og HR, og integrerer Kompetence Management med karriere udvikling og Learning. Vores 1800 kunder er fordelt på 130 lande, og systemet tilbydes på 27 sprog.

Sølvsponsor

CatalystOne er et af de førende Nordiske HCM-system til Core HR, Continuous Performance, Talent Management og meget mere.
Vores løsning er et brugervenligt og cloud-baseret HR-system, der transformere HR-funktionen fra en administrativ rolle, til en strategisk rolle - ved at automatisere processer, effektivisere den daglige ledelse, samt optimere feedback og dialog i virksomheden. Med et Nordisk fokus og mere end 15 års erfaring, kontorer i Danmark, Norge, Sverige og kunder som blandt Mærsk Supply Service og NIRAS er vi et trygt og sikkert leverandørvalg.

Bronzesponsorer

HR-advokater i øjenhøjde

Hos IUNO kan vi hjælpe din virksomhed med alt inden for HR og HR-jura. Vores HR-specialister sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere på iuno.law

 

I Talents Unlimited hjælper vi virksomheder med at optimere deres vigtigste, strategiske aktiv – deres lederes og medarbejderes talenter. Med udgangspunkt i en avanceret psykometrisk test, arbejder vi med at designe og tilrettelægge talent pipelines, ledelsesudvikling og teamsammensætninger, så firmaerne får det bedste ud af folks talenter og de ansatte får lov til at arbejde med præcis det de er bedst til (og derfor synes mest om).


Mediepartnere

Børsen 

 

 Computerworld

 

 Jobindex  Jyllands-Posten