Sponsorer og partnere

Træfpunkt HR® bygger på samarbejde med og støtte fra en række nøgleaktører inden for HR-branchen.

Guldsponsorer

Hos Talentech kommer medarbejderen først. Og vi ved, at gode HR-processer gør en forskel. Med vores skalérbare løsninger, understøttes hele medarbejderrejsen – fra tiltrækning, rekruttering og onboarding til talent management, fastholdelse og offboarding.

Med mere end 20 års erfaring og 2200 kunder, i alle brancher og størrelser, er du sikret en sparringspartner, der løfter dine HR-processer.

Besøg os på vores stand til en snak om, hvordan vi sammen kan optimere din rejse!

 Hos Emply er vores vision at gentænke og simplificere HR.
Det har vi gjort ved at tage alle de HR-løsninger, der oftest er spredt ud over flere forskellige systemer, og samlet dem i én platform. En platform, der omfavner alle behov, og præsenterer intuitive løsninger på udfordringer, vi ser i HR-afdelinger i dag, såvel som i fremtiden.

Kom forbi vores stand ved hovedindgangen på årets Træfpunkt HR og få en guidet tour igennem platformen.


CatalystOne er et af de førende Nordiske HCM-system til Core HR, Continuous Performance, Talent Management og meget mere.
Vores løsning er et brugervenligt og cloud-baseret HR-system, der transformere HR-funktionen fra en administrativ rolle, til en strategisk rolle - ved at automatisere processer, effektivisere den daglige ledelse, samt optimere feedback og dialog i virksomheden. Med et Nordisk fokus og mere end 15 års erfaring, kontorer i Danmark, Norge, Sverige og kunder som blandt Mærsk Supply Service og NIRAS er vi et trygt og sikkert leverandørvalg.

Sølvsponsorer

Sympa er den hurtigst voksende HR-løsningsudbyder i Norden.

En komplet HR-løsning, der nemt kan tilpasses de specifikke behov i den enkelte virksomhed. Med Sympa får virksomhederne samlet alle HR-data i ét HR-system med kraftfuld rapportering, udvikling af både ledere og medarbejdere samt automatisering af de rutinemæssige administrative opgaver. Sympa har en af de højeste kundetilfredshedsrater inden for HR-teknologi i Europa og anvendes i dag af mere end 1000 organisationer. På verdensplan har Sympa over 100 medarbejdere og kontorer i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Holland.

 

ESAP SuccessFactors er en markedsledende cloudbaseret HR-løsning baseret på den nyeste teknologi og automatisering, som sætter medarbejderoplevelsen i centrum gennem hele ansættelsesforløbet. Vi er en del af såvel små lokale eller store verdensomspændende virksomheders HR-digitaliseringsprojekter og skaber helhedsorienterede HR-løsninger, der omfatter alt fra rekruttering til talentstyring til kerne-HR og HR-analyse.

Bronzesponsor
Mediepartnere

Børsen 

 

Jobindex