Det sker

Webinar

Talentudvikling

Dato/tid: 19.08.2020 14:00 - 14:30

Vibeke Bendix Didriksen er cand.merc. HRM og Global Head of Talent Management hos Genmab. Hun har gennem flere år arbejdet med talentudvikling. Vibeke vil i dette webinar sætte ord på, hvordan man kan arbejde med internt at spotte og udvikle medarbejdernes talenter og sætte dem i perspektiv i forhold til organisationens strategiske udvikling. 

Webinaret er kun for medlemmer af DANSK HR. Adgangslinket findes på medlemsportalen samt bliver sendt ud i nyhedsmailen ca. en uge før afholdelsen af webinaret.

 

Modul 2, Certificate in Human Resources®

HR og egne udviklingsmuligheder

Sted: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V
Dato/tid: 10.09.2020 09:00 - 16:00

Der stilles løbende krav til en organisation om at skabe værditilvækst og organisationsudvikling. Når HR skal matche dette, så er det nødvendig at HR også har en klar strategi for, hvordan den udfordre og ser sine egne udviklingsmuligheder. HR skal være på forkant og løbende retænke sin egen position og indflydelse samt optimere, så HR konstant udvikler sig til at være en professionel og strategisk vigtigt medspiller i værditilvæksten og egen udvikling.

Læs mere og tilmeld dig

Læs mere om Certificate in Human Resources® by DANISH HR

 

Messe og konference

Træfpunkt HR 2020

Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V
Start: 23.09.2020 09:00
Slut: 24.09.2020 16:00

Onsdag den 23. og torsdag den 24 oktober 2020 åbner DANSK HR for 21. gang dørene til Danmarks største og vigtigste HR-messe, Træfpunkt HR® i Øksnehallen i København.

Udover adgang til over 140 udstillere inden for HR-området, får besøgende adgang til et stort konference- og aktivitetsprogram.

Læs mere her

Der er gratis adgang for besøgende - Tilmeld dig her.

Modul 3, Certificate in Human Resources®

HR i et strategisk perspektiv

Sted: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704, København V
Dato/tid: 06.10.2020 09:00 - 16:00

Kan HR være med til at understøtte organisationens strategiske mål og kan effektiviteten ses og måles? Det er blot nogle af de spørgsmål, du får svar på under dette kursus, hvor vi sætter fokus på HR's evne som den strategiske partner inden for organisationsudvikling i din egen virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig her

Læs mere om Certificate in Human Resources® by DANISH HR

 

Modul 1, Certificate in Human Resources® (gratis for medlemmer)

HR og intern medarbejderudvikling

Sted: København
Dato/tid: 26.10.2020 09:00 - 16:00

Enhver virksomhed har brug for at få nye medarbejdere hurtigt ind i jobbet eller få medarbejdere, der skal i gang med nye arbejdsopgaver godt lært op. Ofte løses dette gennem intern træning, og er altså det, der foregår i selve virksomheden. Underviserne er også typiske interne og kan være kolleger, fra HR eller andet.

Dette kursus er et af de kurser, du kan vælge at deltage GRATIS i, hvis du er medlem af DANSK HR. Hvis du ikke er medlem af DANSK HR, kan du deltage på kurset til 2.448 kr. ekskl. moms.

Læs mere og tilmeld dig her

Webinar

Adfærdsdesign

Dato/tid: 11.11.2020 14:00 - 14:30

Bettina Fredriksen er ekstern underviser i HR og ledelse og Senior HR Business Partner hos Ingram Micro. Bettina sætter fokus på adfærdsdesign – et ledelsesværktøj, som skaber rammerne for at arbejde aktivt med adfærd til at effektivisere virksomhedens arbejdsgange.

Webinaret er kun for medlemmer af DANSK HR. Adgangslinket findes på medlemsportalen samt bliver sendt ud i nyhedsmailen ca. en uge før afholdelsen af webinaret.

 

Modul 4, Certificate in Human Resources®

Forandrings- og præstationsledelse

Sted: København
Dato/tid: 17.11.2020 09:00 - 16:00

Mange virksomheder har de seneste år arbejdet med at få præstationsvurderingssystemer til at fungere. Dette kursus giver dig et overblik over de hyppigste vanskeligheder og inspiration til at få “Performance management” til at virke både præstationsfremmende og motiverende i din virksomhed.

I den anden halvdel af dagen arbejder vi med forandringsledelse, og ser på motivationsteorier, kulturforståelse og feedback dialog som grundlag for forandringsledelsesprocessen.

Læs mere og tilmeld dig her

Læs mere om Certificate in Human Resources® by DANISH HR