Til-/afmelding af
nyhedsbrevet HR&NU

Når du tilmelder dig DANSK HR's nyhedsmail, modtager du e-bogen Sådan udfordrer du jeres mødekultur - 8 enkle trin

Problemer med for mange interne møder er et tema i mange organisationer. Faktisk peger flere på, at op imod halvdelen af alle interne møder kun er nødvendige, fordi kvaliteten af et tidligere møde var for ringe.

Flere steder forsøger man at ændre mødekulturen ved hjælp af nye fælles principper. Ofte udebliver resultatet.

I denne e-bog kan du læse hvorfor og du guides gennem de otte trin til succes.

 

Overskriften lyver

Problemerne kan rigtigt nok løses gennem otte trin. Men de er ikke enkle.

De tager nemlig et opgør med indgroede vaner og ritualer og kræver en konsekvens og viljestyrke, som nogle ledere har vanskeligt ved at prioritere og mønstre til internt rettede opgaver. Men det kan gøres, og gevinsten er meget mere tid i den samlede organisation. Tid, der kan anvendes til kunder og medarbejderne.

Når det så ofte fejler at forsøge at ændre mødekultur med principper, skyldes det det videnskabelig faktum, at der skal ændres på strukturen for at påvirke kulturen. 

E-bogen beskriver derfor otte faser, som man kan arbejde sig igennem, for at finde frem til den konkrete optimale struktur. For hver fase er der en uddybende forklaring og et konkret redskab med arbejdsskema.

Tilmeld dig nyhedsmailen i formularen herunder - så modtager du
e-bogen i din indbakke med det samme.

 

Aktuelt om arrangementer, artikler fra ind- og udland og meget mere

HR&NU er DANSK HR's nyhedsmail, som udkommer to gange hver måned undtagen juli.  HR&NU indeholder bl.a. artikler fra ind- og udland, rapporter og undersøgelser samt tilmeldinger til diverse konferencer. Nyhedsmailen holder dig også opdateret omkring DANSK HR medlemskabet, webinarer og kurser.

Hvis du ønsker at modtage HR&NU, kan du tilmelde dig nyhedsmailen her på siden – det er ganske gratis.

Nyhedsmailen udsendes automatisk til alle medlemmer af DANSK HR, så er du medlem, behøver du ikke foretage dig noget. Vi sørger for at tilmelde dig. Ønsker du ikke at modtage mailen, kan du blot framelde dig første gang, du modtager den eller framelde dig inde på medlemsportalen. 

 

 

Indtast dit navn.
Indtast din e-mail.

Du skal acceptere vilkår for at fortsætte.

De data, du har indtastet for at modtage vores nyhedsmail er nu registreret i vores it-systemer. De anvendes kun internt af DANSK HR´s medarbejdere og kun til at kunne udsende nyhedsbrevet HR&NU. Data videregives ikke til andre.

HR&NU udsendes fast to gange om måneden undtagen juli. HR&NU udsendes derudover max 5-10 gange årligt, hvis vi har særlige kampagner med fagligt indhold eller gode medlemstilbud til dig.