dec 10 web.jpg

 

I december forkæler DANSK HR vores følgere på LinkedIn med en HR-julekalender fuld af gaver. Hver formiddag indtil d. 24. december kan du på LinkedIn åbne en ny ”låge” i DANSK HR’s julekalender - hvor du får mulighed for at få fingrene i indhold, som normalt kun er for vores medlemmer. Du kan følge DANSK HR på LinkedIn her

Julekalender 10. dec.

Webinar: Læring og læringsstile på arbejdspladsen

Hvert år afholder DANSK HR fire-fem webinarer for medlemmer. Vi har tidligere afholdt et webinar om læring og læringsstile på arbejdspladsen. Da vi er i julehumør, giver vi nu alle mulighed for at se dette webinar.

Webinaret blev afholdt af Ole Lauridsen, mag.art., lektor, Aarhus Universitet, Center for Undervisning og Læring (CUL). Ole Lauridsen er ikke mindst kendt fra P4’s Sproghjørnet. Hans forskning er bl.a. inden for Human Resource Management, PKM (Personligt Knowledge Management) og metoder for individet til at opbygge og lære viden, læring i arbejdslivet, læringsstile i uddannelser, teambuilding og ledelse. På webinaret giver Ole dig indsigt i læringsstile til at forstå og optimere videndeling i organisationen.

Se webinaret her 

Medlemmer af DANSK HR kan gense alle tidligere afholdte webinarer ved at logge på medlemsportalen