HRguiden 1-17_forside til DHR-web.jpg

Ny stor søgeportal til HR-branchen

Af DANSK HR, redaktionen

HR Guiden online

Danmarks største håndbog til HR-branchen er nu blevet lanceret online, så du endnu nemmere kan finde din næste samarbejdspartner.

Søg online på www.hrguiden.online

I 25 år har DANSK HR sat fokus på HR. Gennem disse år er der sket meget, og vi har været vidne til en utrolig udvikling på området. Lige nu befinder vi os i en kompleks verden fuld af disruption, paradokser, digitalisering, teknologisk udvikling og nye muligheder – helt uden sammenligning til tidligere tider, og som vi på ingen måde havde fantasi til at forestille os for bare få år siden.

Men en ting har ikke ændret sig – og vil ikke ændre sig. For at få puslespillet til at gå op, så vi kan skabe de bedste resultater – også i en kompleks verden – er vi afhængige af hinanden og gode samarbejdspartnere, hvad enten det er internt eller eksternt, der kan bibringe ny viden og se tingene i et andet perspektiv.

For at hjælpe dig på vej med at finde din næste samarbejdspartner giver DANSK HR dig HR Guiden til at lette den indledende afsøgningsproces.

HR Guidens giver dig også en række faglige artikler inden for forskellige aktuelle HR-emner. Du kan blandt andet læse artiklerne:

  • 21st Century skills: Er du overhovedet relevant?
  • Online udvikling af personlige ledelseskompetencer
  • Ledelse af ledergrupper – en særligledelsesdisciplin
  • Mission: Mere ’gender diversity’ i topledelsen
  • Meltwater Danmark: Vi satser på unge talenter

HR Guiden udkommer også fortsat som trykt bog til alle danske HR-afdelinger. Har du ikke modtaget den eller ønsker du at læse den online i stedet, får du den her: