Ledelse i Udvikling

Få gode værktøjer til at håndtere de daglige personaleudfordringer som leder


HR-aktiviteter udvikles og igangsættes ofte af HR-afdelingen, men de konkrete aktiviteter skal i høj grad gennemføres af virksomhedens ledere. DANSK HR’s ledelsesmagasin, Ledelse i Udvikling, tilbyder lederen værktøjer til at håndtere de daglige udfordringer, når det handler om at have medarbejdere under sig.

Ledelse i Udvikling er for dig, som er leder og har personaleansvar, og som ønsker at hente inspiration til eller holde dig ajour med den seneste udvikling. I hvert magasin præsenteres virkelighedsnære cases med fokus på praktiske erfaringer og gode råd.

Feedback, Mennesket, maskinen og ledelse, Den relationelle lederrolle og Forstå dine medarbejdere, er nogle af de temaer, Ledelse i Udvikling sætter på dagsordnen i 2018.

Ud over temaartiklerne er der i magasinet hver gang en række faste rubrikker blandt andet  fremtidens arbejde og ledelse, ledelse i kompleksitet, lederens faldgruber i arbejdet med arbejdsglæde og meget mere.

Ledelse i Udvikling udkommer fem gange om året: ultimo januar, marts, maj, september og november.

Tegn abonnement

Hvis du ikke er medlem, kan du tegne abonnement på magasinet til 396 kr. + moms ved at sende os en mail på info@danskhr.dk

Læs artikel

Temaer 2018

Læs flere temaartikler fra tidligere udgivelser af Ledelse i Udvikling