Sponsorer og partnere 2018

Træfpunkt HR® bygger på samarbejde med og støtte fra en række nøgleaktører inden for HR-branchen.

Guldsponsorer

Emply er en markedsledende rekrutteringsplatform, der forenkler og understøtter hvert step af rekrutteringsprocessen. Det gælder alt fra publicering af jobannoncer til globale medier, til håndtering af ansøgninger og ansættelse af de bedst kvalificerede kandidater. Vi er fundamentet for relationen mellem arbejdsgiver og jobsøger.

HR Manager er Skandinaviens største leverandører af moderne HR- og rekrutteringssystemer med brugere i over 50 lande i alle verdensdele. I Norden har vi 800 kunder, lokale og internationale, i både den private og offentlige sektor. Vores systemer er innovative og fleksible i konstant udvikling med udgangspunkt i brugervenlighed. Ydermere er de tilpasset til at opfylde kravene til mobile platforme samt sociale medier.  

100 % cloud-baseret HR-software til Talent Management
Talentsoft tilbyder en fleksibel, cloud-baseret og integreret softwareløsning til Talent Management, der hjælper HR-ledere med at finde, vurdere, udvikle og fastholde talenter.
Vores softwareløsning er skræddersyet til dine behov, og hjælper dine medarbejdere med at gøre deres job til en karriere ved at fremme samarbejdet mellem HR-ledere og medarbejdere.

Sølvsponsor

CatalystOne er det førende Nordiske HCM-system til Core HR, Continuous Performance, Talent Management og meget mere.
Vores løsning er et brugervenligt og cloud-baseret HR-system, der transformere HR-funktionen fra en administrativ rolle, til en strategisk rolle - ved at automatisere processer, effektivisere den daglige ledelse, samt optimere feedback og dialog i virksomheden. Med et Nordisk fokus og mere end 15 års erfaring, kontorer Danmark, Norge, Sverige og kunder som Mærsk Supply Service og NIRAS er vi et trygt og sikkert leverandørvalg.


Bronze sponsor

Vi bruger sociale medier, når vi skal holde kontakten ved lige i vores privatliv. Vi er storforbrugere af online anbefalinger og videoklip, når vi mangler inspiration, skal have løst et konkret problem eller bare vil have en anbefaling til en ny tv-serie. Hvorfor ikke bruge de samme teknologier på arbejdspladsen? Oplev hvordan Saba Cloud kan få stor indflydelse på engagement, læring og performance i din virksomhed.


Mediepartnere

Børsen 

 

 Computerworld

 

 Jobindex  Jyllands-Posten