DANSK HR er Danmarks største professionelle, uafhængige, netværksbaserede HR-organisation for HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partners, HR-ansvarlige og HR-konsulenter

Medlemskab

DANSK HR er Danmarks største professionelle, uafhængige, netværksbaserede HR-organisation for HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partners, HR-ansvarlige og HR-konsulenter. Foreningen startede i 1992 og tæller i dag ca. 1000 medlemmer.

Vores ansatte og vores medlemmers viden og erfaring udgør tilsammen et unikt vidensforum inden for HR, som vi bl.a. sætter i spil i:

  • Videndelingsfora: Netværksgrupper, medlemsportal, fagartikler m.m. 
  • HR-arrangementer 
  • Personalejuridisk, erhvervspsykologisk og HR-strategisk rådgivning
  • HR-messen Træfpunkt HR®
”DANSK HR har igennem årene på afgørende vis bidraget til at skabe forståelse for betydningen af HRM i enhver privat eller offentlig virksomhed og er i dag det suverænt vigtigste danske mødested for HR-praktikere. Tillige udgiver DANSK HR de bedste tidsskrifter om HRM på dansk grund.”

Henrik Holt Larsen, Professor Emeritus, dr.merc. i Human Resource Management, Institut for Organisation, Copenhagen Business School 

Vi tilbyder tre forskellige typer af medlemskab

HR PLUS-medlemskabet er for den erfarne HR-ansvarlige, der søger inspiration gennem viden, rådgivning og netværk. Som HR-ansvarlig har du en væsentlig rolle i at sikre virksomhedens succes, og det er derfor nødvendigt, at du løbende opdaterer din viden, søger konkrete værktøjer og får ny inspiration til tidens trends. Som HR PLUS-medlem får du adgang til alle DANSK HR´s medlemsfordele, som understøtter dig i dit arbejde med at skabe resultater og forbedre konkurrenceevnen i organisationen.

HR START-medlemskabet er for dig, der er i dit første HR-job efter endt uddannelse og dig der tidligere har været beskæftiget i et andet fag og nu er skiftet til en HR-stilling. HR START klæder dig på til hurtigt at komme godt i gang med dit nye HR-job. Du får værktøjer, viden, inspiration og et netværk, der er nyttigt at have ved hånden i dit første HR-job. Du kan være i dette medlemskab i op til tre år, hvorefter du bliver tilbudt at overgå til HR PLUS-medlemskabet. Du kan til enhver tid blive HR PLUS-medlem.

HR STUDIE-medlemskabet er for dig der er under uddannelse inden for HR, og medlemskabet er gratis. Med et HR STUDIE-medlemskab får du ekstra inspiration til dit studie, og du bliver godt forberedt til dit første HR-job.  Du kan være i dette medlemskab indtil du bliver færdig med dit studie. Herefter vil det næste naturlige skridt være at indtræde i HR START-medlemskabet. Krav: Din uddannelse skal være SU berettiget.

Velkomstpakke

HR PLUS og HR START-medlemmer modtager ved indmeldelse velkomstpakken, som indeholder: 

  • De seneste tre numre af HR-chefen og Ledelse i Udvikling
  • Det seneste nummer af tidsskriftet Uddannelse og Udvikling 
  • HR Guiden - Danmarks største HR-håndbog til branchen
  • Medlemsliste og vedtægter
  • Aktuel HR-bog