DANSK HR har en lang række samarbejdspartnere, og i flere af aftalerne indgår der en række fordele for vores medlemmer.

Samarbejdspartnere

DANSK HR har en lang række samarbejdspartnere, og i flere af aftalerne indgår der også en række fordele for vores medlemmer. Her på siden kan du læse om vores danske samarbejdspartnere.

Azets

Azets hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med alle typer af opgaver inden for økonomi-, HR- og lønfunktion. Service- og rådgivningsydelserne kan i Azets kombineres med de rette systemer, herunder Epos HR- og lønsystem. Azets tilbyder også komplet debitorstyring, hvor formålet er at hjælpe virksomheder med at inddrive penge fra dårlige betalere.

Azets er en af Danmarks førende leverandører af HR- og lønløsninger og har i mere end 25 år hjulpet danske virksomheder og offentlige institutioner med at gøre HR til en synlig og konkret del af hverdagen. Systemerne i Epos-palletten består af moduler inden for HR, løn og rekruttering. Azets har et tæt og meget positivt samarbejde med DANSK HR, der bl.a. indebærer fordele for de af Azets' kunder, der er medlem af Netværket Epos.

Kun i Azets kan du samle systemer, outsourcing og inkasso ét sted.

Læs mere om Azets her

Emply

Emply Hire er en af verdens bedste rekrutteringsplatforme, og bliver betegnet som trendsættende inden for rekrutteringssystemer. I dag bliver løsningen dagligt anvendt af mere end 245.000 brugere.

Emply Hire er til virksomheder og institutioner, der ønsker en rekrutteringsplatform i topklasse. Fordelene er optimerede arbejdsgange, der skaber resultater, som kan mærkes på bundlinjen. Den unikke platform, hvor innovation og brugervenlighed er i højsædet, hjælper dig og dit team med at samarbejde og kommunikere hurtigt og professionelt med kandidaterne.

Med løsningen fra Emply kan I føle jer trygge i hverdagen med et velunderstøttet system, som er tilgængeligt, hurtigt og sikkert med en oppetid på 99,8%. Emply Hire er på forkant med udviklingen, og hjælper jer blandt andet med at overholde den nye EU persondataforordning. Emply tilbyder jer de nyeste features såsom video-interview, Google Maps integration, SMS funktion, digital signatur via Penneo og sourcing af kandidater direkte fra de sociale medier.

I får et unikt produkt, som hjælper jer med at træffe de bedste beslutninger. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og fås på flere sprog. Emply har både offentlige og private kunder, og samarbejder med den enkelte kunde om at finde en skræddersyet løsning. Kontakt Emply i dag, og få en gratis online demo.

Læs mere om Emply her

Garuda

Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne samtaleværktøjer og har i 30 år leveret gennemprøvede og dybdegående samtaleværktøjer, der kan anvendes fra den indledende pre-screening og administration af kandidater, til jobsamtalen, leder- og medarbejderudvikling m.m. Værktøjerne skaber grundlag for en åben og ligeværdig dialog, som giver balance og gensidig forståelse mellem mennesker, og mellem medarbejdernes evner og jobkravene.

DANSK HR og Garuda samarbejder om at virke som løftestang for at forbedre HR-processerne i virksomhederne. Dette gøres gennem videndeling samt sparring, og via kommunikation og kundearrangementer samarbejdes der om at fortælle kunderne om hinandens kompetencer.

Desuden får medlemmer af DANSK HR tilbudt at få lavet en gratis, personlig FokusProfil

Læs mere om Garuda her

HR Manager

DANSK HR anbefaler at anvende HR Managers HR- og rekrutteringssystemer, som er de mest anvendte i Danmark.

 

HR Manager leverer rekrutterings-, onboarding- samt HR-systemer. I Norden har de over 800 kunder; lokale og internationale, i både den private og offentlige sektor. HR Managers kunder er bl.a. flere af Nordens største virksomheder – med mere end 40.000 medarbejdere – samtidigt også mindre og mellemstore virksomheder med 30 til 1.000 medarbejdere.

Både Talent Recruiter, Talent Onboarding og Talent Manager imødekommer den nye EU Persondataforordning.

Hermed en kort video introduktion til HR Managers HR-værktøjer: Video om en samlet HR-platform

 

Systemerne udvikles løbende og tilpasses kundernes behov. Den rigtige løsning for kunden betyder alt for HR Manager! Det er derfor, de både er med i hele implementeringsfasen og i det efterfølgende daglige brug af systemerne.

 

Med en interesse og indsigt i de daglige brugere, skabes der sammen bedre forudsætninger for en relevant udvikling af systemerne – det fulde udbytte af et solidt samarbejde har stort potentiale. Formålet er, at HR Managers kunder kan reducere tidsforbruget på administrative HR-opgaver med op til 80 %, hvori de også vil yde den bedste support med en god personlig service.

Læs mere om HR Manager her

Jobindex

 

DANSK HR anbefaler Jobindex, som er Danmarks største rekrutteringsnetværk. Med mere end 200 medarbejdere hjælper Jobindex virksomheder med rekruttering, herunder rådgivning, employer branding og jobannoncering. Jobindex har 30 rekrutteringskonsulenter, der med specifik viden om de enkelte brancher er i stand til at løse dine rekrutteringsudfordringer. Fordi vi er eksperter, kan vi effektivisere, strømline og køre store dele af rekrutteringsprocessen, så du kan koncentrere dig om at tale med de mest relevante ansøgere.

 

Få hjælp til rekrutteringsprocessen, spar tid ved at overlade administration af indkomne ansøgninger til Jobindex eller søg selv blandt mere end 100.000 CV’er i CV-databasen.

 

Læs mere på jobindex.dk

Karnov Group A/S

DANSK HR samarbejder med Karnov Group A/S og giver medlemmer af DANSK HR særlige fordele. Alle medlemmer får på hverdage elektronisk HR-orientering med oversigt over og links til dagens HR- og ledelsesnyheder inklusiv orientering om ny lovgivning og nye domme inden for arbejds- og ansættelsesret.

HR PLUS-medlemmer kan desuden få 25 % rabat på alle moduler i Karnov HR guide det første år som abonnent. Send en mail til post.dk@karnovgroup.com og oplys dit medlemsnummer hos DANSK HR. Så vil Karnov Groups kundeservice sørge for, du får adgang til Karnov HR guide.

Karnov Group A/S er en skandinavisk virksomhed med kontorer i København og Stockholm. Karnov Group A/S leverer avancerede informationsløsninger til bl.a. jurister, revisorer og beslutningstagere i erhvervslivet.

Læs mere om Karnov Group her

LESSOR

LESSOR tilbyder effektive og fleksible IT-løsninger inden for LØN, TID, HR og Vagtplanlægning til små, mellemstore og store virksomheder. Vores fokus er at levere løsninger, som letter dagligdagen for vores kunder og deres medarbejdere. Løsningerne skal ikke kun optimere de administrative arbejdsgange og frigøre ressourcer, men samtidig skabe overblik og synliggøre værdien af HR-arbejdet. LESSOR har mere end 40 års erfaring på kerneområderne og i dag benytter mere end 45.000 danske og 1.500 internationale virksomheder en eller flere af vores løsninger. 

Læs mere om LESSOR her

SEB Pension

DANSK HR's samarbejde med SEB Pension giver DANSK HR's medlemmer adgang til relevante seminarer og publikationer hos SEB Pension.
Medlemmer af DANSK HR kan også trække på SEB Pensions ekspertise på pensionsområdet og få svar på spørgsmål om f.eks. indgåelse af pensionsordninger og fortolkning af pensionslovgivning – skriv til SEB på seb@sebpension.dk eller ring 33 28 28 28.
SEB Pension er et af Danmarks største private pensionsselskaber med 300.000 privat- og erhvervskunder.

Læs mere om SEB pension her

Talentsoft

Talentsoft tilbyder en fleksibel, cloud-baseret og integreret softwareløsning til Talent Management, der hjælper HR-ledere med at finde, vurdere, udvikle og fastholde talenter.

Med Talentsoft får du ét system og ét login, hvor alle dine HR-processer bliver understøttet. Fra rekruttering og stamdata, over MUS og efterfølgerplanlægning, alle former for læringshåndtering, til nemme og intuitive analyse- og rapporteringsredskaber. Systemet er bygget på samme platform, og der er derfor kun én administrativ brugerflade du skal lære at kende.

Talentsoft er en af Nordens og Europas førende udbyder af HR-systemer, og har 1500 kunder og 8 millioner brugere fordelt på 130 lande og på 25 sprog. Vores store kundebase og vores mange udviklere betyder at vi har ressourcerne til at udvikle kontinuerligt på vores moduler. Kundeønsker udgør hovedparten af vores nye funktionaliteter, og vores innovative produktroadmap viser hvornår de enkelte planlagte features kan forventes klar til brug.

Læs mere om Talentsoft her