DANSK HR har en lang række samarbejdspartnere, og i flere af aftalerne indgår der en række fordele for vores medlemmer.

Samarbejdspartnere

DANSK HR har en lang række samarbejdspartnere, og i flere af aftalerne indgår der også en række fordele for vores medlemmer. Her på siden kan du læse om vores danske samarbejdspartnere.

Azets

Azets hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med alle typer af opgaver inden for økonomi-, HR- og lønfunktion. Service- og rådgivningsydelserne kan i Azets kombineres med de rette systemer, herunder Epos HR- og lønsystem. Azets tilbyder også komplet debitorstyring, hvor formålet er at hjælpe virksomheder med at inddrive penge fra dårlige betalere.

Azets er en af Danmarks førende leverandører af HR- og lønløsninger og har i mere end 25 år hjulpet danske virksomheder og offentlige institutioner med at gøre HR til en synlig og konkret del af hverdagen. Systemerne i Epos-palletten består af moduler inden for HR, løn og rekruttering. Azets har et tæt og meget positivt samarbejde med DANSK HR, der bl.a. indebærer fordele for de af Azets' kunder, der er medlem af Netværket Epos.

Kun i Azets kan du samle systemer, outsourcing og inkasso ét sted.

Læs mere om Azets her

Emply

Emply Hire er en af verdens bedste rekrutteringsplatforme, og bliver betegnet som trendsættende inden for rekrutteringssystemer. I dag bliver løsningen dagligt anvendt af mere end 245.000 brugere.

Emply Hire er til virksomheder og institutioner, der ønsker en rekrutteringsplatform i topklasse. Fordelene er optimerede arbejdsgange, der skaber resultater, som kan mærkes på bundlinjen. Den unikke platform, hvor innovation og brugervenlighed er i højsædet, hjælper dig og dit team med at samarbejde og kommunikere hurtigt og professionelt med kandidaterne.

Med løsningen fra Emply kan I føle jer trygge i hverdagen med et velunderstøttet system, som er tilgængeligt, hurtigt og sikkert med en oppetid på 99,8%. Emply Hire er på forkant med udviklingen, og hjælper jer blandt andet med at overholde den nye EU persondataforordning. Emply tilbyder jer de nyeste features såsom video-interview, Google Maps integration, SMS funktion, digital signatur via Penneo og sourcing af kandidater direkte fra de sociale medier.

I får et unikt produkt, som hjælper jer med at træffe de bedste beslutninger. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og fås på flere sprog. Emply har både offentlige og private kunder, og samarbejder med den enkelte kunde om at finde en skræddersyet løsning. Kontakt Emply i dag, og få en gratis online demo.

Læs mere om Emply her

Garuda

Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne samtaleværktøjer og har i 30 år leveret gennemprøvede og dybdegående samtaleværktøjer, der kan anvendes fra den indledende pre-screening og administration af kandidater, til jobsamtalen, leder- og medarbejderudvikling m.m. Værktøjerne skaber grundlag for en åben og ligeværdig dialog, som giver balance og gensidig forståelse mellem mennesker, og mellem medarbejdernes evner og jobkravene.

DANSK HR og Garuda samarbejder om at virke som løftestang for at forbedre HR-processerne i virksomhederne. Dette gøres gennem videndeling samt sparring, og via kommunikation og kundearrangementer samarbejdes der om at fortælle kunderne om hinandens kompetencer.

Desuden får medlemmer af DANSK HR tilbudt at få lavet en gratis, personlig FokusProfil

Læs mere om Garuda her

HR Manager

DANSK HR anbefaler at anvende HR Managers HR- og rekrutteringssystemer, som er de mest anvendte i Danmark.

 

HR Manager leverer rekrutterings-, onboarding- samt HR-systemer. I Norden har de over 800 kunder; lokale og internationale, i både den private og offentlige sektor. HR Managers kunder er bl.a. flere af Nordens største virksomheder – med mere end 40.000 medarbejdere – samtidigt også mindre og mellemstore virksomheder med 30 til 1.000 medarbejdere.

Både Talent Recruiter, Talent Onboarding og Talent Manager imødekommer den nye EU Persondataforordning.

Hermed en kort video introduktion til HR Managers HR-værktøjer: Video om en samlet HR-platform

 

Systemerne udvikles løbende og tilpasses kundernes behov. Den rigtige løsning for kunden betyder alt for HR Manager! Det er derfor, de både er med i hele implementeringsfasen og i det efterfølgende daglige brug af systemerne.

 

Med en interesse og indsigt i de daglige brugere, skabes der sammen bedre forudsætninger for en relevant udvikling af systemerne – det fulde udbytte af et solidt samarbejde har stort potentiale. Formålet er, at HR Managers kunder kan reducere tidsforbruget på administrative HR-opgaver med op til 80 %, hvori de også vil yde den bedste support med en god personlig service.

Læs mere om HR Manager her

Jobindex

 

DANSK HR anbefaler Jobindex, som er Danmarks største rekrutteringsnetværk. Med mere end 200 medarbejdere hjælper Jobindex virksomheder med rekruttering, herunder rådgivning, employer branding og jobannoncering. Jobindex har 30 rekrutteringskonsulenter, der med specifik viden om de enkelte brancher er i stand til at løse dine rekrutteringsudfordringer. Fordi vi er eksperter, kan vi effektivisere, strømline og køre store dele af rekrutteringsprocessen, så du kan koncentrere dig om at tale med de mest relevante ansøgere.

 

Få hjælp til rekrutteringsprocessen, spar tid ved at overlade administration af indkomne ansøgninger til Jobindex eller søg selv blandt mere end 130.000 CV’er i CV-databasen.

 

Læs mere på jobindex.dk

Schultz

Der er en række love og direktiver, som din virksomhed skal være opmærksom på. Derfor er det en fordel at kende loven, også når der kommer ændringer til love, bekendtgørelser, cirkulærer og vejledninger.

Synlig lovgivning, domme og litteratur kan spare dig både tid og ressourcer.

Det hjælpe vi dig med: Med Arbejdsretsportalen er du sikker på at være opdateret på faglig og professionel beslutningsstøtte ved arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger.

Schultz er en anerkendt leverandør af IT-projekter, fagsystemer og indholdsløsninger til både den offentlige og private sektor. Vi står bag en lang række digitale værktøjer, der dagligt støtter tusindvis af fagfolk i deres arbejde med at rådgive og vejlede mennesker ud fra et korrekt og opdateret grundlag.

Læs mere om Schultz her

Talentsoft

Talentsoft tilbyder en fleksibel, cloud-baseret og integreret softwareløsning til Talent Management, der hjælper HR-ledere med at finde, vurdere, udvikle og fastholde talenter.

Med Talentsoft får du ét system og ét login, hvor alle dine HR-processer bliver understøttet. Fra rekruttering og stamdata, over MUS og efterfølgerplanlægning, alle former for læringshåndtering, til nemme og intuitive analyse- og rapporteringsredskaber. Systemet er bygget på samme platform, og der er derfor kun én administrativ brugerflade du skal lære at kende.

Talentsoft er en af Nordens og Europas førende udbyder af HR-systemer, og har 1500 kunder og 8 millioner brugere fordelt på 130 lande og på 25 sprog. Vores store kundebase og vores mange udviklere betyder at vi har ressourcerne til at udvikle kontinuerligt på vores moduler. Kundeønsker udgør hovedparten af vores nye funktionaliteter, og vores innovative produktroadmap viser hvornår de enkelte planlagte features kan forventes klar til brug.

Læs mere om Talentsoft her