FAQ

Er det muligt at ændre mit medlemskab til anden kontaktperson?

Ja, du har både mulighed for at ændre navnet på kontaktpersonen, fakturaadresse og leveringsadresse. Send os en mail på info@danskhr.dk eller ring på telefon 86 21 61 11, så klarer vi ændringerne med det samme.

Må jeg flytte mit medlemskab af DANSK HR med over i andet firma?

Som udgangspunkt er medlemskabet ejet af virksomheden. Men ofte følger medlemskabet dog kontaktpersonen. Vi anbefaler derfor, at du aftaler med virksomheden, om den ønsker at fortsætte medlemskabet med en ny kontaktperson, eller om du må tage det med over i en ny virksomhed.

Jeg er medlem af DANSK HR og ønsker at være med i en netværksgruppe. Hvad gør jeg?

Ring til os på telefon 86 21 61 11 eller send os en mail på info@danskhr.dk. Vi sørger for, du kommer med i den rigtige gruppe. Vi har tolv netværksgrupper hhv. i København, på Fyn/Sønderjylland, i Østjylland, Vestjylland, og en som dækker Nordjylland. Der udover tilbyder vi dog særlige netværksgrupper rettet specifikt mod HR-direktører og offentlige HR-ansvarlige. Alle netværksgrupper arbejder bredt med HR-området. 

Kan jeg sende en kollega i stedet for mig selv til netværksmøderne?

Som udgangspunkt er kontaktpersonen også den, som sidder med i netværksgruppen. Videndeling i netværksgrupperne bygger på tillid og fortrolighed, og den kan være svær at bevare, hvis deltagerne skifter. Ved særlige tilfælde, så kontakt os.

Jeg har fået tilsendt girokort, men ønsker ikke længere medlemskabet. Betragtes et ubetalt kontingent som en udmeldelse?

Nej. Manglende betaling ses ikke som gyldig grund for udmeldelse. Ønsker du ikke længere medlemskab af DANSK HR, kan du kontakte os enten pr. mail info@danskhr.dk eller telefon 86 21 61 11.

Andre spørgsmål eller idéer?

Har du spørgsmål, kommentarer eller emner, som du gerne vil have, vi tager op her på siden, så kontakt os på 86 21 61 11 eller info@danskhr.dk