logo

Træfpunkt Human Resources® 2016


Stemning fra Træfpunkt 2015 - Fotograf: Jacob Crawfurd

Onsdag den 5. og torsdag den 6. oktober 2016 åbner DANSK HR endnu engang dørene til Danmarks største og vigtigste HR-messe, Træfpunkt Human Resources® i Øksnehallen i København.

I 2015 blev messen besøgt af næsten 2000 HR- og personaleansvarlige, som udover at besøge selve udstillingen med 150 udstillere, som alle udstillede services og produkter inden for HR og personaleudvikling, også kunne besøge de fire aktivitetsområder: Keynotes Corner, Power Corner, HR-talkshows og Speakers Corner.

Messens temaer er i 2016:

  • Den flydende organisation (dag 1)
    Flydende organisationer skaber grundlag for at sikre en større stabilitet og ikke mindst kultur og en løbende evne til at hurtigere at forandre sig i forhold til omgivelsernes ændringer.

  • Nytænk performance (dag 2)
    Se performance ud fra andre vinkler og gentænk de eksisterende måder at vurdere performance på, at nytænke uden at miste fokus på det egentlige i performance nemlig resultaterne.

Vi glæder os til at se dig til Træfpunkt Human Resources® 2016.

Guldsponsorer
Visma Services kan hjælpe jer med alle typer opgaver inden for regnskab, HR- og lønadministration. Det kan vi kombinere med de rette systemer og rådgivning.
HR Manager er Skandinaviens førende leverandører af moderne HR- og rekrutteringssystemer med brugere i over 50 lande i alle verdensdele. I Norden har vi mere end 700 kunder, lokale og internationale, i både den private og offentlige sektor. Vores systemer er innovative og fleksible i konstant udvikling med udgangspunkt i brugervenlighed. Ydermere er de tilpasset til at opfylde kravene til mobile platforme samt sociale medier.
Det sker
5.9.16
HR - relevante tal og regnskabsforståelse, Kbh.
For mange HR-afdelinger er en plads i ledelsen blevet hverdag, og her tales...
20.9.16
HR - relevante tal og regnskabsforståelse, Aarhus
For mange HR-afdelinger er en plads i ledelsen blevet hverdag, og her tales...
21.9.16
Webinar: Læringsstile for videndeling i organisationen
Ole Lauridsen er ikke mindst kendt fra P4’s Sproghjørnet. Hans forskning...
Nyhedsmail
Indtast dit navn og mailadresse og modtag
nyhedsmailen HR&NU fra DANSK HR.
DANSK HR  |  Brunbjergvej 10A  |  8240 Risskov  |  Tlf.: 0045 86 21 61 11   |  info@danskhr.dk