Bastian Overgaard-064 _Ons-scene 2 kl.11.15 APP.jpg

Podcast:
STILHED m. Bastian Overgaard

Hvad koster det en virksomhed i tabt motivation at medarbejdere, møde efter møde, sidder og tænker: HVORFOR var jeg egentlig med til det her møde?

 

Hos Bastian Overgaard er budskabet klart, ineffektive møder skaber ineffektive organisationer.

 

Bastian har siden 2003 arbejdet med stilhed som et faciliterings- og ledelsesværktøj. Han turnerer landet rundt, har været i landsdækkende medier og hjulpet virksomheder som NNIT, Danske Bank og Dansk Sygeplejeråd.

 

I podcasten Alt om Ledelse fortæller Bastian om værktøjet Silent Co-creation, hvad der sker i vores hjerner, når vi holder møder, og hvad du kan opnå med blot ét minuts faciliteret stilhed.

 

Lyt med, hvis du er nysgerrig på, hvordan man kan skære mødeforbruget ned med op til 50 %, øge effektiviteten, træffe flere og bedre beslutninger – og få gladere og mere motiverede medarbejdere.

 

Gæst: Bastian Overgaard, www.mindresnak.nu

Vært og tilrettelægger: Erhvervsantropolog Naja Lind

Find podcasten i iTunes eller søg på "Alt om Ledelse" i din foretrukne podcast app.

 

Om podcasten Alt om Ledelse

Alt om Ledelse er en podcast om, hvordan vi kan håndtere virksomhedens vigtigste ressource: medarbejderne.

 

Du skal lytte med, hvis du har interessere i, hvordan virksomheder og organisationer bedre kan motivere, engagere og mobilisere sine medarbejdere og styrke arbejdskulturen.

 

I podcasten finder du to typer afsnit; VÆRKTØJSKASSEN, hvor eksperter deler metoder og tilgange og CASES, hvor virksomheder fortæller om konkrete erfaringer og resultater af at implementere strategier indenfor ledelse og HR.

 

Alt om ledelse er tilrettelagt og produceret af erhvervsantropolog Naja Lind og udgivet gennem det online magasin Alt om Ledelse.

 

Om Naja Lind

Naja Lind er erhvervsantropolog og har arbejdet som konsulent og rådgiver siden 2013. Naja har en særlig interesse for “limen” på arbejdspladsen. Det er alt det, der er usynligt og svært at sætte en finger på, men som har en enorm betydning for, hvordan vi samarbejder, når og indfrier vores mål.