Træfpunkt HR 2021

Onsdag den 22. og torsdag den 23. september 2021 afholder DANSK HR Danmarks største og vigtigste HR-event, Træfpunkt HR i Øksnehallen i København.

Siden år 2000 har DANSK HR sat danske HR-ansvarlige stævne på Træfpunkt HR en gang om året.

HR-ansvarlige mødes på messen for at netværke, opnå ny inspiration og få et overblik over de mange HR-produkter og services, der findes på markedet. I 2019 besøgte knap 2500 HR-ansvarlige messen.

Udover adgang til over 100 udstillere inden for HR-området, har besøgende adgang til et stort konference- og aktivitetsprogram.


Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen til to dage fyldt med inspiration til årets største HR-begivenhed d. 22. og 23. september 2021.

Du kan vælge, om du vil deltage fysisk eller virtuelt i Træfpunkt HR 2021

Hvis du vælger at deltage fysisk i Øksnehallen i København, får du GRATIS ADGANG til hele messen, alle Keynotes på Store Scene og Lille Scene samt alle indlæg på Speakers Corner og Aktivitetsscenen. Når du vælger at deltage fysisk, kan du også tilkøbe adgang til HR Talk og Master class.

Hvis du vælger at deltage virtuelt hjemmefra, får du adgang til det online program, hvor der livestreames fem indlæg begge dage. Adgangen koster 995 kr. + moms.

Du kan tilmelde dig både fysisk og virtuel deltagelse her


Se stemningsvideoen fra tidligere Træfpunkt HR:

Guldsponsorer

 
Sølvsponsorer