Træfpunkt HR 2020 aflyses

Kom med på Træfpunkt HR 2020 ONLINE i stedet for - også d. 23. og 24. september

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at vi i samråd med flere af vores hovedsponsorer har valgt at aflyse Træfpunkt HR 2020. Årsagen skal ses i lyset af udviklingen i Coronasituationen, en generel bekymring i branchen og det altoverskyggende hensyn til sikkerheden blandt alle besøgende, udstillere, talere og personale under de nuværende forhold.

Det er med blandede følelser, at vi har truffet denne beslutning. På den ene side er vi virkelig ærgerlige over at aflyse året vigtigste HR-begivenhed for første gang i 21 år, men samtidig er vi overbeviste om, at det er den helt rigtige og mest ansvarlige beslutning, vi træffer i den nuværende situation.

Vi mener ikke, at det er ansvarligt at flytte Træfpunkt HR i sin nuværende form til et andet tidspunkt i 2020. I stedet arbejder vi på nuværende tidspunkt på muligheden for at afholde et digitalt Træfpunkt HR 2020 med en række forskellige online Keynotes-indlæg, udstiller-indlæg og produkt demoer.

Vi håber på forståelse for beslutningen og glæder os til at vi kan mødes på Træfpunkt HR i 2021.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onsdag den 23. og torsdag den 24. september 2020 afholder DANSK HR Danmarks største og vigtigste HR-event, Træfpunkt HR i Øksnehallen i København.

Siden år 2000 har DANSK HR sat danske HR-ansvarlige stævne på Træfpunkt HR en gang om året.

HR-ansvarlige mødes på messen for at netværke, opnå ny inspiration og få et overblik over de mange HR-produkter og services, der findes på markedet. I 2019 besøgte knap 2500 HR-ansvarlige messen.

Udover adgang til over 150 udstillere inden for HR-området, har besøgende adgang til et stort konference- og aktivitetsprogram.


Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen til to dage fyldt med inspiration til årets største HR-begivenhed d. 23. og 24. september 2020.

Se stemningsvideoen fra Træfpunkt HR 2018.

Guldsponsorer 2020