Keynotes

 

Torsdag d. 29. oktober kl. 11 – 11.45

Arbejdsglæde i en corona-tid

Jon Kjær Nielsen

Mange ting er ændret i denne tid, men mennesker har stadigvæk et stærkt behov for sociale forbindelser, for at blive set og anerkendt og for at opleve at de bidrager og skaber resultater. I dette foredrag vil Jon Kjær Nielsen tale om arbejdsglæde i en coronatid. Han sætter fokus på de mekanismer der skaber motivation og arbejdsglæde. Med konkrete tips og redskaber, bliver I klædt på til straks at påvirke egen dagligdag positivt for jer selv og jeres kollegaer, også selvom I stadigt måtte opleve distancearbejde.

Jon Kjær Nielsen, der er uddannet civilingeniør fra DTU, vidste godt, at han ikke var på jagt efter et klassisk ingeniørjob. Specialet var da også i ledelses- og organisationsudvikling, og siden da har han brændt for at skabe forbedringer i virksomhedskulturen og arbejdsforholdene ude på arbejdspladserne. Jon Kjær Nielsens foredrag er utrolig underholdende, konkrete og værktøjsorienterede. Lyt til podcasten RevolutJon! og læs mere om ham på Jon.dk.

TILMELD DIG HER 

 

Torsdag d. 12. november kl. 11 – 11.45


Flid, fedt og forandringer

Lars Sander Matjeka, bestyrelsesmedlem og ledelsesrådgiver

Omstillingsevne er en del af de fleste lederes ordforråd, men hvad betyder det egentlig i praksis? Og er vi klar klar til at investere både flid og fedt for at sikre os blivende, værdifulde forandringer for både mennesker og virksomheder?


 

TILMELD DIG HER

 

Praktisk:

Alle LIVE Sessions afholdes på Zoom Webinars (du kan læse om sikkerheden ved brug af Zoom her).

Hvis du har brug for support, så kan du ringe til os på 86 21 61 11 eller skrive til os i chatten på www.danskhr.dk.

I Zoom Webinars har du ikke mulighed for at slå din mikrofon og webcam til – men du kan skrive til os i chatten for support og stille spørgsmål til oplægsholderen derigennem.