Aktiviteter

På Træfpunkt HR kan du deltage i en række aktiviteter gennem de to dage.

I den gratis Træfpunkt app finder du et samlet program for hele konferencen og alle messens aktiviteter. Hent app'en: Søg på ConferenceCommunicator i din telefons app store eller klik her fra din telefon


Gratis morgenmad

For at sikre at alle får en dejlig start på dagen, inviterer vi i år til gratis morgenmad. En croissant og morgenkaffe sikrer en god start på dagen, og er desuden en oplagt mulighed for at få hilst på dine kolleger og få lavet aftaler med dem, som du skal tale med i løbet af dagen. Det foregår i hallens store midtergang begge dage fra kl. 9.00 - 9.30.

HR Catch - digital skattejagt

Tag på digital skattejagt og få unikt, spændende og inspirerende HR-materiale. Du deltager via den gratis Træfpunkt-app (ConferenceCommunicator) og det er gratis at deltage i skattejagten.

Guidede ture

I år har vi arrangeret fem guidede ture, hvor du målrettet bliver guidet rundt til udstillere inden for fem emner og får en lynhurtig intro til deres produkter. Fanger en eller flere din interesse, kan du efterfølgende selv tage den videre dialog med dem.

Spis frokost med en udstiller

Vil du nyde en god frokost og møde udvalgte udstillere?
Du kan nyde en gratis frokost med enkelte udstillere. Udstilleren giver mad og drikke i I DGI-byens restaurant Vestauranten, som ligger lige bag Øksnehallen, mod at de præsenterer deres løsning/produkt for dig.
Udstillerfrokosten er gratis, men kræver forhåndstilmelding der er et no show fee på 299 kr. + moms ved udeblivelse fra aftalen eller ved afbud efter d. 26. september.

Udstiller aktiviteter- og tilbud

Flere af udstillerne byder også på forskellige aktiviteter og tilbud på deres stande.

DM i Ledelse - finale

Finalen i DM i Ledelse 2019 live-streames på Aktivitets-scenen onsdag d. 2. oktober kl. 13.00 – 14.30.

20-års jubilæumsreception

Vi fejrer jubilæet torsdag d. 3. oktober kl. 13.00 med festlig stemning, jubilæumstale, bobler og uddelingen af HR-prisen 2019. Det foregår i hallens store midtergang.

HR-prisen 2019

HR-prisen 2019 uddeles på Træfpunkt HR torsdag d. 3. oktober kl. 13.00 under jubilæumsreceptionen. Det foregår i hallens store midtergang.