social-recruiting-for-dummies-Web.jpg

E-bog: Social Recruiting For Dummies

 

Attract top talent

Build a winning culture

Institute best practices in social recruiting

 

Sociale medier som LinkedIn, Facebook og Twitter er nogle af de mest effektive og relevante værktøjer for både ansøgere og arbejdsgivere. Flere og flere virksomheder har indset, at de via rekruttering på de sociale medier kan få resulater hurtigere og til lavere omkostninger end med traditionel rekruttering. Desuden er Millennials dybt afhængige af den information, der deles i deres sociale netværk - som de selvfølgelig stoler på - for alt fra daglige køb til vigtige livsbeslutninger, herunder karrierebeslutninger. Ved effektivt at benytte de populære sociale medienetværk som blandt andet LinkedIn, Facebook og Twitter, kan du finde de bedste folk til din organisation.

Denne e-bog, som er lavet af Oracle, består af seks korte kapitler, der hjælper dig med at finde og tiltrække de bedste kandidater til din organisation gennem effektiv og engageret brug af sociale medier, herunder tips specifikt for nogle af de mere populære sociale netværk (LinkedIn, Facebook og Twitter).

Du finder også ud af, hvordan social teknologi kan hjælpe dig med at finde kandidater, uanset om de er aktive jobsøgende eller ej. Med denne e-bog bliver du godt rustet til at finde og tiltrække de mennesker, din virksomhed har brug for.

 

 

Hent e-bogen her

 

Kilde: Oracle