dec 21 web.jpg

 

I december forkæler DANSK HR vores følgere på LinkedIn med en HR-julekalender fuld af gaver. Hver formiddag indtil d. 24. december kan du på LinkedIn åbne en ny ”låge” i DANSK HR’s julekalender - hvor du får mulighed for at få fingrene i indhold, som normalt kun er for vores medlemmer. Du kan følge DANSK HR på LinkedIn her

Julekalender 21. dec.

Gratis værktøj: Bliv bedre til at give feedback

Nu nærmer julen sig med hastige skridt, og vi er i gavehumør. Derfor får du i dagens julekalender et gratis værktøj, som du kan bruge til at lære at blive bedre til at give feedback.

Feedback er måske den metode, der isoleret set leverer det største udviklingspotentiale, hvad enten det er en leder, der giver feedback til en medarbejder, om den gives af en konsulent til en leder, om det foregår mellem kolleger eller andet. Med ganske få staldkneb kan alle lære at levere en god, konstruktiv og udviklende feedback.

Med værktøjet får du indsigt i, hvad feedback er, og hvad du skal være opmærksom på, når du giver feedback. Du forsynes desuden med en simpel proces og struktur, som du kan støtte dig til, når du skal give feedback i fremtiden.

Dette værktøj er et 18-siders arbejdshæfte. Det tager fra 1 time til 1 dag at gennemgå værktøjet afhængig af hvor dybtgående, der arbejdes med opgaverne undervejs.

Værktøjet er skabt til selvudvikling, og det henvender sig til alle, der ønsker at blive bedre til at give feedback.

Med arbejdshæftet får du praktisk anvendelige informationer, skabeloner og procesanvisninger.

Hent værktøjet her