dec 16 web.jpg

 

I december forkæler DANSK HR vores følgere på LinkedIn med en HR-julekalender fuld af gaver. Hver formiddag indtil d. 24. december kan du på LinkedIn åbne en ny ”låge” i DANSK HR’s julekalender - hvor du også får mulighed for at få fingrene i indhold, som normalt kun er for vores medlemmer. Du kan følge DANSK HR på LinkedIn her

Julekalender 16. dec.

Rapport: Styrkebaseret lederudvikling: Fra god til ekstraordinær

Effektive ledere gør en kæmpe forskel i deres organisationer. Det kan direkte af­læses på medarbejderengagement, kundetilfredshed og profit. De organisationer og virksomheder, der vil være blandt de bedste, må derfor have de bedste og mest effektive ledere på alle niveauer. Og ekstraordinære ledere har en målbar eksponentiel indvirkning på bundlinjen.

Denne rapport argumenterer for tre ting;

  1. Ledelse kan måles. Den bedste måde at måle på er at bruge en 360 graders evaluering. De ledere, som er ekstraordinære, påvirker centrale nøgletal i eks­ponentiel grad.

  2. Det er mest effektivt at udvikle styrker. Hvis en god leder ønsker at blive eks­traordinær, er det mere effektivt at skabe styrker end at ’fixe’ svagheder.

  3. Udvikling af en styrke kræver en markant anderledes tilgang til udvikling. Udvikling af svagheder kræver almindelig lineær træning, som kendes fra tra­ditionelle lederudviklingsprogrammer. Udvikling af en styrke kræver derimod krydstræning.

 

Hent rapporten her

 

Kilde: Morten Kamp Andersen, Proacteur