Norge_AS3 e-bog.jpg

E-bog: Sådan skaber coaching resultater

68 % af private og offentlige ledere er ikke i tvivl: Coaching er deres foretrukne udviklingsværktøj. 

I en tid, hvor samfundstrenden går mod skræddersyede løsninger, har coaching en stor force. Metoden tilpasser sig nemlig den enkeltes situation eller virksomhedens særlige vilkår og skaber på den måde gode resultater. Flere og flere ledere træffer derfor en forretningsmæssig beslutning om at investere i coaching af virksomhedens ledere og medarbejdere.

Coaching er kendt for at være et stærkt middel til at nå et mål, og metodens popularitet består blandt andet i evnen til effektivt at forankre ny læring, være kompetenceudvidende og optimere performance. Men coachings popularitet beror ikke kun på værktøjets resultater. At arbejde med personlig udvikling opleves samtidig meningsfuldt for den enkelte medarbejder, leder eller organisation.

Hvis du overvejer at bringe coaching i spil i din afdeling eller organisation, eller i forhold til udviklingen af dit eget lederskab, er der en række vigtige aspekter, der er relevante at vide om coaching.

I e-bogen fra AS3 får du blandt andet indblik i, hvordan coaching bruges bedst, og du bliver klædt på i forhold til, hvilke krav du bør stille til en professionel coach.

Hent e-bogen her

Læs meget mere om coaching på AS3 Transition's blog

Kilde: AS3