Podcast Hr In Business Blaa 2000X1126px

#8 HR & Teknologien som samarbejdspartner - med Pernille Hippe Brun

Ulrik og Pernille dykker ned i hvilke dilemmaer, der ser ud til at opstå og hvilke der i virkeligheden opstår, når man inviterer teknologier såsom kunstig intelligens ind i vores arbejdsliv, i højere grad end de er nu: Handler det ’bare’ om at sammenligne HR-systemer, for at vælge det bedste eller handler det måske i virkeligheden om at tage stilling til, hvad vi vil og skal med teknologien i fremtiden?

Pernille berører en vigtig overvejelse, man bør gøre sig i forhold til overvågning: Er brugen af overvågning udelukkende et holdningsspørgsmål? Og hvem har egentlig ansvaret for at gennemtænke, hvad der kan ske på lang sigt? Pilen peger på HR. De taler i øvrigt om, hvordan kunstig intelligens kan bruges som oplæg til en konstruktiv samtale omkring medarbejdernes trivsel og performance, således det kan blive et værktøj, der underbygger de eksisterende HR-aktiviteter bedst muligt.

De dykker også ned i hvilke kompetencer det kræver af HR-cheferne, at bruge kunstig intelligens, og hvordan man kan sikre en effektiv integration af systemerne i organisationen, eksempelvis ved brug af ambassadører.

Pernille understreger, at der er tre steder HR bør komme i gang med at bruge teknologien som samarbejdspartner, hvis man ikke allerede er startet: Engagement, kommunikation og rekruttering.
Det er blot nogle af pointerne, så lyt med og bliv klogere på, hvad teknologien byder på for fremtidens HR-funktioner.

God fornøjelse

​HR in Business

HR in Business er DANSK HR’s podcast om HR og ledelse.

Det handler om HR, der skaber værdi og gør en forskel i din organisation.

Værten på podcasten er Ulrik Nerløe og hver gang har han en gæst i studiet, hvor de taler om et relevant og aktuelt emne. Gæsten deler ud af sine erfaringer og viden, der balanceres mellem teori, strategi og praksis og du får praktiske eksempler og konkrete værktøjer. Når du har lyttet til podcasten, har du fået fornyet inspiration og konkrete gode råd og tips, der klæder dig på til at skabe værdi og gøre en forskel i din organisation.

Ulrik Nerløe, Unified People er adfærdsspecialist, ekspert i menneskelige transformationer, foredragsholder og international bestseller forfatter.

Lyt til alle afsnit her