Podcast Hr In Business Blaa 2000X1126px

 

#10 Life-blance og et bæredygtigt arbejdsliv i vores organisationer - med Dennis Friis Thaagaard

Vært Ulrik Nerløe har fået besøg af Dennis Friis Thaagaard, CEO Sustainor. Dennis grundlagde Sustainor i 2013 og kommer med en baggrund som adm. direktør i flere større datterselskaber. Han har altid haft roller som en stærk sparringspartner til ledelsen, og kombineret med hans store passion indenfor bæredygtighed, har han udviklet en fremsynet og stærk indsigt i, hvordan netop en bæredygtig organisation ser ud samt værktøjer til at skabe den.

I denne episode kan du sammen med Dennis Thaagaard få forståelsen og blive klogere på hvad bæredygtighed, sustainability, CSR og ESG er for nogle størrelser og hvad det rummer af muligheder samt krav til fremtidens organisationer. Han kommer omkring emnet både bredt og snævert: blandt andet med fokus på begrebernes betydning og udvikling historisk, mere konkret hvorfor millennials vægter bæredygtighed højt når der shoppes både cowboybukser og jobs, samt hvor Danmark ligger placeret i et globalt bæredygtighedsperspektiv. De vender også dilemmaerne omkring kønsdiversiteten i bestyrelserne og endvidere uddannelsesområdernes betydning for de kompetencer de ansatte har og meget, meget mere.

Lyt med og få en all-round indføring i hvad vi kan forvente af life-balance og et bæredygtigt arbejdsliv.

​HR in Business

HR in Business er DANSK HR’s podcast om HR og ledelse.

Det handler om HR, der skaber værdi og gør en forskel i din organisation.

Værten på podcasten er Ulrik Nerløe og hver gang har han en gæst i studiet, hvor de taler om et relevant og aktuelt emne. Gæsten deler ud af sine erfaringer og viden, der balanceres mellem teori, strategi og praksis og du får praktiske eksempler og konkrete værktøjer. Når du har lyttet til podcasten, har du fået fornyet inspiration og konkrete gode råd og tips, der klæder dig på til at skabe værdi og gøre en forskel i din organisation.

Ulrik Nerløe, Unified People er adfærdsspecialist, ekspert i menneskelige transformationer, foredragsholder og international bestseller forfatter.

Lyt til alle afsnit her