Podcast - HR in Business

03.09.2021

Podcast - HR in Business

HR in Business er DANSK HR’s podcast om HR og ledelse. Det handler om HR, der skaber værdi og gør en forskel i din organisation. Når du har lyttet til podcasten, har du fået fornyet inspiration og konkrete gode råd og tips, der klæder dig på til at skabe værdi og gøre en forskel i din organisation.
02.09.2021

#7 Hvad reframing kan gøre for HR – med Thomas Wedell-Wedellsborg

Med udgangspunkt i bogen ’Whats your problem’ introducerer forfatter og international ledelsesrådgiver Thomas Wedell-Wedellsborg dig i dette afsnit for nye tilgange til problemløsning, når han gør dig klogere på reframing og folder begrebet ud.
18.08.2021

#6 Perspektiver på ledelse – med Karsten Mellon

I dette afsnit har vi inviteret ph.d., ledelsesforsker og forfatter Karsten Mellon i studiet til en snak om ledelse. Med afsæt i resultater fra forskningen bliver ydmyghed, tillid, mod og lederens selvindsigt berørt, og væsentlige spørgsmål bliver diskuteret.
22.06.2021

#5 Kunstig intelligens i HR – med Peter Svarre

I dette afsnit har vi inviteret Peter Svarre, forfatter og digital rådgiver i studiet til en snak om kunstig intelligens og hvad det kan gøre for HR i fremtiden.
04.05.2021

#4 Engagement, energi og motivation – med Laust Lauridsen

I dette afsnit har vi besøg af Laust Lauridsen til en snak om energi, engagement og motivation og hvordan vi får det tilbage i organisationerne efter corona. Hvad kan HR gøre for at bringe energien tilbage? Hvordan kan HR understøtte den udvikling, der sker på det menneskelige plan? Og hvor er lederen henne i den nye hverdag? Lyt med her.
01.12.2020

#3 Sexisme på arbejdspladsen – med Maj Britt Dahl Nielsen

I dette afsnit har vi besøg af Maj Britt Dahl Nielsen, som er seniorforsker hos Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet. Hun taler om sexisme og seksuel chikane på arbejdspladsen – både hvordan det har været på de danske arbejdspladser før i tiden, hvordan situationen er i dag og hvad vi kan forvente i fremtiden.
17.08.2020

#2 Nærvær og diversitet i HR – med Jens Romundstad

I dette afsnit har vores vært Ulrik Nerløe besøg af Jens Romundstad, som er HR-direktør i Coop Danmark A/S. De taler om, hvad HR er for Jens og ikke mindst hvor stor en forskel, nærvær og diversitet kan gøre lige netop i HR.
06.04.2020

#1 Adfærdsdesign

Hør i dette podcast afsnit hvordan du kan bruge adfærdsdesign i HR og ledelse, hvorfor er der så mange, der er interesserede i det og hvori ligger værdien for dig i HR til at blive langt mere bevidst omkring hvad adfærdsdesign er. Du får også nogle helt konkrete bud på, hvordan du under coronakrisen kan hente hjælp i og bruge adfærdsdesign.