Ledelse i Udvikling

Få gode værktøjer til at håndtere de daglige personaleudfordringer som leder

HR-aktiviteter udvikles og igangsættes ofte af HR-afdelingen, men de konkrete aktiviteter skal i høj grad gennemføres af virksomhedens ledere. DANSK HR’s ledelsesmagasin, Ledelse i Udvikling, tilbyder lederen værktøjer til at håndtere de daglige udfordringer, når det handler om at have medarbejdere under sig.
Ledelse i Udvikling er for dig, som er leder og har personaleansvar, og som ønsker at hente inspiration til eller holde dig ajour med den seneste udvikling. I hvert magasin præsenteres virkelighedsnære cases med fokus på praktiske erfaringer og gode råd. Ledelse og sociale medier, Styrk din lederrolle, Styrkebaseret ledelse og Lederens rolle i tiltrækning er nogle af de temaer, Ledelse i Udvikling sætter på dagsordnen i 2016.

Ud over temaartiklerne er der i magasinet hver gang en række faste rubrikker blandt andet  fremtidens arbejde og ledelse, ledelse i kompleksitet, lederens faldgruber i arbejdet med arbejdsglæde og meget mere.

Ledelse i Udvikling udkommer fem gange om året: ultimo januar, marts, maj, september og november.

Tegn abonnement

Hvis du ikke er medlem, kan du tegne abonnement på magasinet til 396 kr. + moms ved at sende os en mail på info@danskhr.dk

Læs artikel

Temaer i 2016:

Temaer 2017:

  • Nr. 1: Effektive arbejdsvaner - udkommer ultimo januar
  • Nr. 2: Purpose driven leadership - udkommer ultimo marts
  • Nr. 3: Fra strategi til handling - udkommer ultimo maj
  • Nr. 4: Paradokserne i ledelse - udkommer ultimo september
  • Nr. 5: Performancesamtaler / MUS i nye klæder - udkommer ultimo november

Læs flere temaartikler fra tidligere udgivelser af Ledelse i Udvikling