pix_web.jpg

E-bog: Styrk trivslen på jeres arbejdsplads

Stress er den største udfordring på det danske arbejdsmarked anno 2017. Sådan lød svaret, da Ugebrevet A4 i foråret undersøgte, hvad et bredt udsnit af danskerne føler sig mest presset af i deres arbejdsliv. Det var ikke højere pensionsalder eller social dumping, men stress.

Det knager med den mentale sundhed på mange danske arbejdspladser. Mistrivsel er et stort problem for det enkelte menneske, der risikerer at blive langtidssygemeldt og miste kontrollen over sit arbejdsliv. De personlige omkostninger er der heldigvis øget opmærksomhed på. Men har du tænkt over, hvad mistrivsel koster virksomhederne?

Mere produktive og kreative medarbejdere

Analyser fra eksempelvis FTF har vist, at stress koster i omegnen af 3 millioner sygedage og mere end 5 milliarder kroner i produktionstab om året.

Tallene er svære at forholde sig til for den enkelte virksomhed, men der kan ikke herske nogen tvivl om, at trivsel gør en betydelig forskel på bundlinjen. Medarbejderen, der trives, er mindre syg, mere produktiv, mere kreativ og sågar en bedre kollega. Derfor er det helt oplagt, at virksomheder skal prioritere trivsel.

I denne e-bog kan du lære, hvordan virksomheder arbejder strategisk og operationelt med det psykiske aspekt af medarbejdernes trivsel.

I e-bogen får du gode råd og redskaber, som du kan anvende for at styrke trivslen i din virksomhed. Arbejdet med trivsel kræver en indsats, men det betaler sig. Både for den enkelte medarbejder og på bundlinjen.

Hent e-bogen her

Læs meget mere om stress og trivsel på AS3's blog 

Kilde: AS3