EmiliePi.jpg

Danmarks bedste vikar er fra Aarhus

Igen i år kårer Vikarbureauernes Brancheforening årets vikar.

Denne gang går hæderen til Emilie Pi Goll, der arbejder hos Randstad. Emilie Pi Goll er 20 år og elsker livet som vikar, for på den måde får hun virkelig prøvet nogle ting af og møder rigtig mange mennesker.

"Jeg holder rigtig meget af at arbejde som vikar. Jeg er lige nu i gang med et sabbatår, inden jeg efter sommerferien starter op på datalogistudiet på Aarhus Universitet. Jeg havde faktisk tidligere et fast arbejde, som jeg var rigtig glad for, men så fik jeg øjnene op for det at arbejde som vikar, og det er jeg rigtig glad for – for på den måde møder jeg en masse nye mennesker og får en masse forskellige slags opgaver."

Og hun tilføjer, at hun også er blevet inspireret til denne livsstil fra hjemmefronten.

"Min mor arbejder i hjemmeplejen og min far arbejder med computere. De har altid begge to opmuntret mig til at prøve en masse forskellige ting af, så de synes begge to at det var en super god idé for mig at arbejde som vikar, så jeg kunne prøve en masse forskellige jobs - for på den måde at kredse sig ind på, hvad der kunne interessere mig," siger Emilie Pi Goll.

Hos Randstad er man også rigtig glad for Emile Pi Goll.

"Vi er utrolig stolte af, at Emilie har valgt at arbejde for Randstad – og det er ingen hemmelighed, at mange virksomheder i Aarhus står i kø for at få hende ud på deres arbejdsplads. At det er Emilie Pi, der får prisen, vidner også om, at vikarbranchen er et rigtig godt sted at få erfaring fra. Man får lov til at prøve en masse forskellige opgaver og møde mange nye mennesker, og så åbner det jo alt andet lige en masse døre til arbejdsmarkedet," siger Nima Astanehdost, administrerende direktør i Randstad, som selv bor i Aarhus og startede som vikar for mange år siden hos netop Randstad.

Emilie Pi Goll har arbejdet i otte forskellige job i løbet af det seneste år, blandt andet som kundeservicemedarbejder, lagermedarbejder, køkkenmedarbejder og med tele-marketing.